Splošni pogoji

Avektor, obdelava podatkov, Anamari Huš s.p.
Šmartno ob Paki 87
3327 Šmartno ob Paki

IBAN: SI56 6100 0002 4409 427 (DH d.d.)
Matična številka: 8691690000
Davčna številka: SI96991453

E-poštni naslov: info@avektor.si

Spletna stran Avektor.si deluje pod okriljem podjetja Avektor, Anamari Huš s.p. Ti pogoji poslovanja so pravni sporazum med podjetjem Avektor, Anamari Huš s.p. in vami, našimi kupci, bralci ali obiskovalci. Ti pogoji poslovanja so bili sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), z Uredbo o varovanju osebnih podatkov (EU GDPR) in v skladu z zakonom o elektronskih komunikacija (ZEKom-1).

Pogoji poslovanja določajo pravila in pogoje s katerimi se boste srečali na naši spletni strani ter na družbenih omrežjih s katerimi opravlja naše podjetje, sedaj ali pa v prihodnosti.

Skozi pogoje poslovanja naše podjetje Avektor, Anamari Huš s.p. omenjamo pod izrazi, kot so: ”mi”, ”naši”, ”naše”, ”naša”. Naša spletna stran ponuja informacije, storitve in izdelke vsem tistim uporabnikom, kateri sprejmejo vse pogoje, pravila in obvestila, ki so navedena spodaj.

Z obiskom naše spletne strani ali pa z nakupom na naši spletni strani, se poslužujete naših storitev in s strinjate z naslednjimi pogoji in določili ‘pogojev poslovanja’’, vključno z vsemi drugimi pogoji in pravili, ki so navedeni na naši spletni strani. Ti pogoji veljajo za vse uporabnike tega spletnega mesta.

Prosimo, da te pogoje poslovanja skrbno preberete preden dostopate ali uporabljate našo spletno stran. Z dostopanjem in z uporabljanjem kateregakoli dela spletne strani Avektor.si, se morate strinjati s temi pogoji, ki so navedeni v pogojih poslovanja. Če se v kateremkoli primeru ne strinjate z našimi pogoji poslovanja, vam svetujemo, da zapustite naše spletišče.

Pridružujemo se k pravici, da pogoje poslovanja spremenimo, posodobimo ali pa zamenjamo del znotraj izjave o pogojih poslovanja. Vaša dolžnost je, da pri redni uporabi te spletne strani večkrat v zaporednih obdobjih preverite, če so se zgodile kakšne spremembe znotraj pogojev poslovanja. Z vašo nadaljnjo uporabo oziroma dostopanjem do spletne strani dokažete, da se strinjate z vsemi spremembami, ki so bile narejene v pogojih poslovanja.

DOSTOPNOST DO INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 2. b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4. d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 7. g) način plačila in dostave,
 8. h) časovno veljavnost ponudbe,
 9. i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, in pogoje za odstop; poleg tega tudi to, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 10. j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

Pri vseh pogodbah, ki so sklenjene na daljavo ima potrošnik (po 43. členu in 43.d členu ZVPot) pravico, da v roku 14. dni, s pomočjo e-poštnega sporočila na info@Avektor.si, sporoči da odstopa od pogodbe, brez da bi mu bilo za to potrebno navesti razlog, zakaj odstopa od pogodbe. Rok za odstop od pogodbe prične teči en dan po prevzemu paketa. Tako imate po dnevu prejetja še 14 dni časa, da paket vrnete nazaj na pošto.

Če želite izpolnjevati vse pogoje za vrnitev izdelka, mora biti vaš izdelek neuporabljen in v enakem stanju, kakor ste ga prejeli. Prav tako pa mora biti izdelek vrnjen v originalni embalaži. Pri želji za vračilo izdelka bomo vsako pritožbo spoštljivo obravnavali.

Če prekinete pogodbo vam bomo ob vrnitvi izdelkov:

 • Vrnili plačan znesek za kupljene izdelke.
 • Vrnili stroške pošiljanja,
 • Vaše vračilo bo nakazano na vašo kreditno kartico. O vračilu denarja vas bomo obvestili preko e-poštnega sporočila.

Edini strošek, ki potrošnika bremeni ob vračanju izdelka je sam strošek pošiljanja izdelka nazaj na sedež podjetja.

Pošljite paket na naslov:

Avektor, obdelava podatkov, Anamari Huš s.p.

Šmartno ob Paki 87

3327 Šmartno ob Paki

SPLOŠNI POGOJI UPORABE Avektor.si

Pridružujemo se k pravici, da zavrnemo našo storitev katerikoli osebi, iz kateregakoli razloga in kadarkoli.

Z naročilom na naši spletni strani, razumete, da se lahko vaši podatki prenesejo nešifrirano, to vključuje:

 1. a) Prenos podatkov po različnih omrežjih
 2. b) Spremembe za uskladitev in prilagoditev tehničnim zahtevam.

Podatki o kreditni kartici pa so med prenosom preko omrežij vedno šifrirani in varni.

Z uporabo spletišča se strinjate, da ne boste kopirali, prodajali ali izkoriščali kateregakoli dela naše storitve, uporabe storitve ali kakršnega koli kontakta na našem spletnem mestu, brez izrecnega dovoljenja.

POPOLNOST IN NATANČNOST INFORMACIJ

Za natančnost informacij, ki se nahajajo na spletni strani nismo odgovorni. Vse informacije, ki so podane na tem spletišču, so zgolj informativne narave. Z njimi vas vsekakor ne spodbujamo, da sklepate odločitve brez, da bi se o tem pogovorili z nekom, ki je usposobljen na tem določenem področju. Vse kakršno zanašanje na informacije podane na tem spletišču je na vašo lastno odgovornost.

IZDELKI ALI STORITVE

Nekateri izdelki ali pa storitve bodo na voljo le za določen čas. Ti izdelki so lahko na voljo le v omejenih količinah in se lahko vrnejo ali zamenjajo le v skladu z našo politiko vračanja.

Izjavljamo, da smo se za vsak izdelek potrudili in poskušali prikazati čimbolj natančne barve. Seveda pa vam ne moremo garantirati, da bo prikaz barv na vašem računalniškem zaslonu natančen.

NATANČNOST OSEBNIH PODATKOV IN PODATKOV ZA PLAČILO

Pridružujemo si pravico do zavrnitve oddanega naročila. V tem primeru boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo,

Strinjate se, da boste zagotovili aktualne, popolne in natančne podatke o nakupu in računu za vse nakupe, ki jih boste opravili v naši trgovini. Strinjate se, da boste takoj posodobili svoj uporabniški račun in druge informacije, vključno z vašim e-poštnim naslovom, podatki za dostavo in številkami kreditnih kartic ter datumi poteka, da bomo lahko dokončali in obravnavali vsa vaša naročila in se po potrebi obrnili na vas.

POLJUBNA ORODJA

Morda vam bomo skozi uporabo naše strani ponudili orodja tretjih oseb, ki jih lahko uporabljate na naši spletni strani. Nad orodji tretjih oseb nimamo nadzora niti možnosti spreminjanja podatkov, ki jih vnesete.

Potrjujete in se strinjate, da vam na naši spletni strani ponujamo poljubna orodja, brez kakršnegakoli jamstva ali pogojem katerekoli vrste.

Vsaka uporaba neobveznih orodij, ki jih ponujamo prek spletnega mesta, je v celoti na lastno odgovornost, zato morate zagotoviti, da ste seznanjeni s pogoji, ki jih ponujajo ustrezni ponudniki tretjih oseb, in da jih ob uporabi odobravate.

POVEZAVE NA SPLETNE STRANI TRETJIH OSEB

Določene vsebine, izdelki ali pa storitve na spletišču Avektor.si lahko vključujejo informacije tretjih oseb.

Povezave do informacij tretjih oseb, vas bodo preusmerile na spletno stran tretjih oseb, ki niso v nobenem pogoju povezane z nami. Torej nismo odgovorni in ne jamčimo za natančnost informacij na povezavah tretjih oseb. Prav tako pa ne prevzemamo odgovornosti za informacije ali pa slikovno gradivo, ki jih boste našli na straneh tretjih oseb.

AVTORSKE PRAVICE

Spletišče Avektor.si si za uporabo nekatere medijske vsebine objavljene na spletni strani ne pridržuje avtorskih pravic in jih uporablja izključno kot izobraževalni predmet v prispevkih. Za morebitno nadaljnjo razpolaganje tretjih oseb z vsebinami Avektor.si ni odgovoren, niti nima vpliva na ravnanje tretjih oseb in zato napram uporabniku v zvezi z nadaljnjo uporabo ni odgovoren, s čimer je uporabnik seznanjen in se strinja.

KOMENTARJI UPORABNIKOV, ODZIVI IN OSTALI PRISPEVKI

Če na našo prošnjo pošljete izpolnjen obrazec za nagradno igro ali pa če brez naše prošnje pošljete kreativne ideje, predloge, načrte ali druga podobna gradiva, pa naj bo to preko e-poštnega sporočila, preko spletne strani, v komentarjih ali na drugačen način, se strinjate, da lahko brez opozorila uporabljamo, spreminjamo in objavljamo vaše prispevke.

Strinjate se, da z vašimi komentarji ne boste kršili nobenih pravic, ki se nanašajo na katerokoli tretjo osebo, vključujoč z avtorskimi pravicami, pravicami zasebnosti ali pa katerokoli lastniško ter osebno pravico. Poleg tega se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali kletvic ali katerega drugega zlonamernega načina komunikacije ali pa druge vrste nespodobnega gradiva.

Prav tako se z uporabo naše spletne strani strinjate, da na naši spletni strani ne boste objavljali gradiva s škodljivo programsko opremo, ki bi na kakršenkoli način škodovala in vplivala na delovanje naše storitve. Svetujemo vam uporabo vašega pravilnega e-poštnega naslova. Na našem spletišču je prepovedano pretvarjanje, da ste nekdo, ki to ni in je prepovedano zavajati osebje spletne strani ali pa tretje osebe.

Sami ste odgovorni za vse pripombe, ki jih boste podali in njihovo točnost. Za zgoraj navedene primere ne prevzemamo nobene odgovornosti in ne prevzemamo nobene odgovornosti za komentarje, ki ste jih objavili vi ali pa katera koli tretja oseba.

KONTAKT ZA INFORMACIJE

Vaša vprašanja, pripombe in pritožbe, ki se nanašajo na storitve spletne strani Avektor.si sporočite na e-poštni naslov: info@Avektor.si

Posodobljeno 1.December, 2021